Vippeløft
vippeløft kristiansand

Vippeløft


- Hva er egentlig en Vippeløft / Vippebøy?


- Hva går denne behandlingen egentlig ut på?


- Hvor lenge holder effekten seg?


- Selvpleie etter behandlingen- hva kan ikke gjøres?


- Vippeløft hjemmeHva er egentlig en vippeløft / vippebøy?


Vippeløft er en behandling som løfter og bøyer vippene, med en permanent og naturlig effekt. Denne behandlingen er for folk som ønsker en naturlig forandring i utseende.Hva går denne behandlingen egentlig ut på?


Hvis dine vipper vokser nedover eller rett fram, er tynne, og ikke får ønsket effekt ved bruk av maskara eller til og med vippetang, anbefaler jeg å ta et vippeløft.


Behandlingen er ikke invasiv og trygg å gjennomføre på alle aldre.


Under behandlingen vil området rundt øynene bli renset og beskyttet, vippene vil bli lagt rundt en liten rull som er tilpasset til dine vipper. I neste steg legges et preparat som åpner kutikulaen, som forandrer vippenes struktur og forenkler formingen.

Deretter legges en forsterker på. Det siste steget for å fullføre lamineringen, og forfriske vippene, er å legge på en spesiell keratin balsam.


Hvor lenge holder effekten seg?


Behandlingen kan vare fra 6 til 8 uker etter den har blitt gjennomført. Dette varierer fra vippenes tilstand og type hår, og selvpleie etter behandlingen.


Selvpleie etter behandlingen - hva kan ikke gjøres?


Innen 24 timer:

Ikke fukte vippene, ikke gni øyene, ikke bruke maskara, ikke gå på sauna eller solarium, ikke bruke noen kremer i nærheten av øynene.


Etter 24 timer:

Vippene vil være veldig absorberende etter behandlingen, derfor burde man bruke en olje hver dag, som vil gi vippene fukt og vitaminer. Når man fjerner sminke om kvelden er det viktig å børste vippene opp.


Vippeløft hjemme:


Det er ikke sjeldent vi får sett videoer på nettet med tittel «Tester vippeløft hjemme!». Dessverre har folk som utfører dette på dem selv, ikke noe kunnskap om det de bruker av ingrediensene og hvordan disse preparatene virker. De setter opp vipper kanskje på en måte som er unaturlig og etter flere uker vil vippene bli knekt og uttørket som et resultat.

"Utrolig nøye og profesjonell. Gjort Sabina til min faste bryns- og vippestylist. Kjempe flink, og jeg er så fornøyd hver gang!🥰"Rebecca Elizebeth Moen Monrad"Hyggelig, smilende og varm velkomst i døren. Forklarer hyggelig og tydelig grunnlaget for hva hun tenker er basisfarger og hva som, ikke er direkte feil farge, men likevel ikke passer som basisfarge. Gjennom dialog, lydhør for mine innspill (min smak) og drøfting underveis var vi innom både valg av type stoff som passet til fargevalg, mønstertype, fargevalg som passer til anledning og potensielle accessoirer. Det var en fryd å være der. Tilbud om god oppfølging via epost om klær du allerede har i skapet. Nøktern innhold i hva hun tenker er viktigst å starte med, når det kommer til innkjøp i første runde, man må ikke kaste seg over alt med en gang. Jeg skal koste på meg ekstra time for dypere gjennomgang av klesstil og sammensetning"


Kristine Vik


"Sabina er utrolig dyktig, og ingen tvil om at hun ønsker det beste for kunden! Utrolig fornøyd med resultatet, og kommer garantert tilbake! De beste anbefalinger”


Stine Nilsen


"Hadde fargeanalyse hos Sabina og var super fornøyd. Fikk tips til hår, sminke og klær, og fargeanalyse lærte meg at jeg kler helt andre farger enn jeg alltid har trodd tidligere. Super ting å gjøre før man skal rydde ut av klesskapet og kjøpe inn litt nytt før en ny sesong. Kan absolutt anbefales. Sabina var super hyggelig og full av kunnskap, og lokalene var veldig fine"


Tina Hz


"Sabina er utrolig dyktig og har en enorm ekspertise. Veldig grundig og profesjonell"Nina Sørensen Nordahl"Jeg fikk fargeanalyse hos Sabina i bursdagsgave, og FOR en fantastisk gave! Jeg ble tatt imot på en vennlig måte i rene, innbydende lokaler. Sabina gjorde et kjempegodt inntrykk, hun var helt klart kunnskapsrik og trygg i arbeidet, og i tillegg var hun smilende, sympatisk og varm som menneske. Jeg følte meg så godt ivaretatt og lærte forbausende mye som jeg kan bruke videre. Man lærer hvilke farger som får ansiktet til å stråle, og hvilke farger som man bør unngå. Man lærer i tillegg masse småtriks som er nyttige å ta med seg. Man får anledning til å ta notater mens hun snakker om hva man passer av farger osv, og i tillegg tilbyr hun veiledning videre, dersom man ønsker det. Jeg bestilte f.eks. en spesiallaget digital "bok" som er tilpasset "mine" farger og "min" stil. Alt var ordentlig, ryddig og profesjonelt. Det var i hele tatt en svært fin opplevelse som jeg anbefaler på det varmeste! Kommer garantert igjen!"Silvia Mydland